IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Морски бизнес
15:54 | 12 януари 2018
Обновен: 14:58 | 29 март 2024

119 години от създаването си отбеляза Щабът на Военноморските сили

Беше открита експозиция на модели на кораби, изработени от Боян Братоев и дарени на Щаба на флота от дъщерите му Таня Боянова Герчева и Павлина Боянова Костова

По материала работи: Пламен Янков
119 години от създаването си отбеляза Щабът на Военноморските сили

С тържествено събрание Щабът на Военноморските сили отбеляза 119-ата годишнина от създаването си.

 

Гости на тържеството бяха кметът на град Варна г-н Иван Портних, негово високо преосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан, заместник-областният управител на Варненска област г-н Илиян Карагьозов, Музикален поздрав към личния състав на Щаба поднесе Представителния духов оркестър на ВМС.

 

 

По случай годишнината, кметът на града г-н Портних подари фотоапарат на Щаба на ВМС.

 

Командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев връчи награди на отличили се служители. Беше открита експозиция на модели на кораби изработени от Боян Братоев и дарени на Щаба на флота от дъщерите му Таня Боянова Герчева и Павлина Боянова Костова.

 

 

Тържеството завърши с обща снимка пред Щаба и концерт на Мъжкия хор на моряците-ветерани „Христо Манолов” при Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Варна.

 

 

Снимки ПЛАМЕН ГУТИНОВ

Коментари

Новини Варна