IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Начало
10:13 | 18 януари 2017
Обновен: 06:22 | 27 март 2024

Засега няма драма със снега във Варна

На места коли пречат на автобусите на градския транспорт да се движат по график

По материала работи: Борис Проданов
Засега няма драма със снега във Варна

Повече 15 машини разчистват основните пътни артерии на Варна от снега и леда, съобщиха от общината. Няма сигнали за настъпили проблеми поради зимата в града.

 

Във Варна засега градският транспорт се движи спокойно и редовно, но автобуси не могат да обслужват пълноценно гробищния парк в Тополи и местността „Кантара“. Над 120 рейса са по пътищата от сутринта. Има известни закъснения, но те са или заради паркирани коли, леки ПТП от заледяванията, или за единични закъсали автомобили.

 

Пътят към Каменар е вече разчистен. „Девятката“ е била забавена в свой курс заради ПТП до Дървения мост. Известни закъснения има по линия №13 – в района на ул. „Железни врата“ и ул. „Евлоги Георгиев“. Пак коли по пътя пречат и на автобус №209, съобщиха от общинския превозвач. Недобросъвестни граждани паркират на мястото на изчистените обръщачи, което е проблем за рейсовете. Особено при съчленените, които се управляват в тази обстановка и по-трудно.

 

Черно море

 

Още по темата: АМ Хемус е проходима при зимни условия (Снимки)

Коментари

Новини Варна