IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
10:59 | 23 юли 2017
Обновен: 14:26 | 15 април 2024

Новият говорител на Белия дом обърна плочата

Извини се, че наричал Тръмп "бездарник"

По материала работи: Слав Велев
Новият говорител на Белия дом обърна плочата

Новият директор на комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи обяви, че изтрива свои стари коментари в Twitter, които може да предизвикат объркване с оглед на новата му длъжност, предадоха БТА и Асошиейтед прес.

 

"Пълна прозрачност. Изтривам стари туитове. Предишните възгледи се развиват и не бива да предизвикват объркване. Аз служа на програмата на президента на САЩ и само това има значение", заяви Скарамучи в Twitter.

 

Сред изтритите от Скарамучи туитове бяха коментари, в които той изразява подкрепа за съперничката на американския президент Доналд Тръмп на изборите миналата година Хилари Клинтън и се изказва против плана на Тръмп за изграждане на стена по границата между САЩ и Мексико.

 

При първата си поява пред репортерите в залата за брифинги в Белия дом Скарамучи се извини на Тръмп за това, че го е нарекъл "бездарен политик" през 2015 година.

 

Той определи това като една от своите "най-големи грешки" и каза пред камерите: "Г-н президент, ако слушате, лично се извинявам за 50-ти път, че съм казал това."

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна