IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
16:00 | 18 август 2018
Обновен: 13:56 | 16 април 2024

Намушкаха с нож в гърба мъж в центъра на Търново

Според разкази на минувачи и нападателят и пострадалия са на по около 30 години

По материала работи: Слав Велев
Намушкаха с нож в гърба мъж в центъра на Търново

Млад мъж беше намушкан с нож в центъра на Велико Търново. Престъплението е извършено днес около 14,00 ч. на главната улица „Васил Левски” в старата столица, близо до сградата на съдебната палата.

 

Според разкази на минувачи и нападателят и пострадалия са на по около 30 години, като и двамата били мургави. Те се срещнали на тротоара и вероятно между тях е избухнал скандал „Чух, че нещо си говореха на доста висок тон. След това видях как единият, по-едрият измъкна един нож, който май беше запасана на хълбока му, извика: „Ей сега те убих” и удари другия в гърба, малко встрани, в областта на бъбреците. Този втория го удари в юрук, след това се хвана за удареното място и падна на земята.

 

А този дето го наръга избяга по главната улица към пазара. Нападателят беше със синя тениска и зелени къси гащи, възпълничък”, разказа един от очевидците. Продавачка от близък магазин пък сподели, че намушканият преди да падне на земята стискал в ръка блузката си, която била доста подгизнала в кръв. той е откаран и настанен в болницата, а извършителят се издирва от органите на реда.

 

Около час след инцидента, районът на местопрестъплението все още беше отцепен с полицейски ленти и заграждения, а криминалистите извършваха следствени действия и разпитваха хора от съседните магазини. Полицаите и спряната патрулка очевидно предизвикаха интерес и сред неколцина чужденци, които минавайки покрай загражденията направиха няколко снимки за видимо неудоволствие на униформените, които обаче не им попречиха.

 

Monitor.bg

Коментари

Новини Варна