IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Начало
17:02 | 4 ноември 2018
Обновен: 07:31 | 1 март 2024

Фенове искат жена да замени Джони Деп в „Карибски Пирати“

Почитателите на приключенията на Джак Спароу са разделени на два лагера

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Ройтерс

Фенове на поредицата „Карибски пирати“ искат жена да застане на мястото на Джони Деп или поне да има нов женски образ, с който новите серии да бъдат разнообразени. Това стана ясно от дискусии за това дали актьорът трябва да участва в снимките, заформили се във Facebook и Twitter.

 

Почитателите на приключенията на Джак Спароу са разделени на два лагера – едните искат да видят Деп отново на екран, други настояват за кардинална промяна и искат да гледат друго известно лице.

 

„Никой друг. Джони Деп е Джак Спароу и не бих харесал филма, ако Деп не е в него“, коментира фен на актьора. Друг пък пише: „Аз пък смятам, че жена трябва да играе Джак Спароу“. Много хора настояват създателите на поредицата да върнат звездата.

 

Преди броени дни стана ясно, че от „Дисни“ нямат желание да снимат новите серии с Джони Деп. Една от основните причини за решението на екипа е, че той вече е по-възрастен и освен това последната част не е донесла финансовите постъпления, които екипът очаквал.

 

Припомняме, че Деп изигра Джак Спароу и в петте части на „Карибски пирати“. Според някои кинокритици, липсата му в новите ленти ще донесе още загуби.

tialoto.bg

 

Коментари

Новини Варна