IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:01 | 12 ноември 2018
Обновен: 00:43 | 19 април 2024

2019 – годината на Земния глиган (Кон)

Вижте какво ви вещаят звездите според китайският хороскоп

По материала работи: Деян Михайлов
2019 – годината на Земния глиган (Кон)

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).
Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.


Кон


Родените под знака на Коня ще се чувстват много уверени през 2019-а. Няма да имате търпение да опитате нови неща в Годината на Земния глиган. Тя ще е добър момент да започнете нови спортове и да се погрижите основно за здравето си. Помнете, че трябва да отделяте достатъчно време за половинката си, семейството си и приятелите си. Това е единственият начин връзките ви да станат още по-силни. Екипната работа и установяването на социални и работни контакти ще изиграе съществена роля в професионалния ви живот. Работете върху положителните си черти и работата ви ще се увенчае с успех някъде през зимата на следващата година.

Коментари

Новини Варна