IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Начало
16:19 | 19 януари 2020
Обновен: 09:01 | 17 април 2024

Eва Мендес: Заради децата си има роли, които не бих приела

Актрисата споделя защо не се е снимала във филм от 2014 г.

По материала работи: Слав Велев
Eва Мендес: Заради децата си има роли, които не бих приела

Измина доста време откакто видяхме Ева Мендес на екран. Актрисата последно игра във филма „Lost River“, който беше режисиран от съпруга ѝ Райън Гослинг. Много от феновете ѝ се чудеха каква е причината за решението на звездата да се оттегли от Холивуд, но само един от тях се престраши да я попита.

 

И причината е повече от добра – Ева Мендес иска да даде добър пример на децата си. Тя и Райън Гослинг са родители на две дъщери – Есмералда Гослинг и Амада Гослинг. "Вече съм майка и има роли, които не бих приела. Има толкова много теми, с които не искам да се асоциирам и това ограничава изборите ми, но аз не се притеснявам от това", отговори Мендес.

 

 

Тя обаче обеща, че има проекти за бъдещето, които може да зарадват феновете ѝ. Но те отново няма да са свързани с киното. По-скоро ще видим Мендес в рекламни кампании, както и в създаването на модна линия дрехи. Все пак Холивуд все още не е отписан от ума на Ева. „Ако има нещо, което си струва да направя, ще се върна към актьорството“.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна