IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новина на деня
15:48 | 30 октомври 2014
Обновен: 22:48 | 24 февруари 2024

Откриха мъртъв изчезналия режисьор

Захари Паунов е намерен в колата си

По материала работи: Златина Добрева
Откриха мъртъв изчезналия режисьор

Режисьорът Захари Паунов, който изчезна безследно след фестивала "Златна роза" във Варна, е намерен мъртъв.

Колата му е паднала в дере близо до Каблешково.

Автомобилът не се виждал от пътя, затова не може с точност да се определи кога е станала катастрофата. Има множество версии за нея, на режисьора може да му е прилошало и да е излетял от пътя или да е катастрофирал, поради неизправност на автомобила и други причини.
„Мъжът е катастрофирал самостоятелно. Колата е била на 20 метра встрани от пътя, вдясно“, коментира пред flagman.bg шефът на ОД на МВР-Бургас комисар Георги Костов. Все още не е извършено разпознаване на тялото на Захари Паунов от близките му, но е установена самоличността му.
Колата е била извадена изключително трудно, с техника, осигурена от Община Поморие.
Режисьорът Захари Паунов изчезна на 18 октомври след края на кинофестивала "Златна роза", на който беше отличен филмът му "Омбре" за индивидуални постижения в актьорската игра. 49-годишният мъж бил забелязан за последно на 18 октомври около 12,30 часа, когато си тръгвал от хотел "Черно море" във Варна.  Около 10,30 ч. днес пътничка от автобус, който минавал покрай дерето, забелязала паднала в него кола. На място веднага пристигнали полицаи и служители на пожарната.

Коментари

Новини Варна