IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новина на деня
20:31 | 2 март 2015
Обновен: 09:28 | 26 февруари 2024

Нова организация на движението за празника

Затварят улици във връзка с честванията на 3 март.

По материала работи: Деян Михайлов
Нова организация на движението за празника

Във връзка с тържественото отбелязване на 137 г. от Освобождението на България от турско робство, вдигане на националното знаме и провеждане на празнично шествие,  община Варна въвежда временна промяна в организацията на движение в града както следва:

От 9.00 ч. до приключване на събитията послучай Националния празник движението на МПС ще бъде временно преустановено в района на пл. „Св. Св. Кирил и Методий”,  по бул. „Мария Луиза” – в участъка от пл. „Св. Св. Кирил и Методий” до ул. „Шипка”, по бул. „Владислав Варненчик” – от кръстовището с бул. „Съборни” до пл. „Св. Св. Кирил и Методий”, по бул. „Христо Ботев” – от кръстовището с ул. „Кракра” до кръстовището с ул. „Бачо Киро”.

От 10 ч. до края (около 10,45 ч.):

По бул. „Мария Луиза” – от кръстовището с ул. „Шипка” до бул. „Сливница”, по бул. „Сливница” – от сградата на община Варна до кръстовището с бул „Княз Борис I”, по бул. „Княз Борис I” – от Икономическия университет до кръстовището с бул. „Сливница”.

Коментари

Новини Варна