IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новина на деня
11:46 | 23 март 2017
Обновен: 15:34 | 23 април 2024

64 екипа на енергото дежурят през изборния ден

Всички планирани дейности по мрежата през периода са отменени

По материала работи: Пламен Янков
64 екипа на енергото дежурят през изборния ден

64 аварийни екипа на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са в пълна готовност да реагират своевременно при възникване на повреди по електрическите съоръжения по време на изборния ден - 26 март 2017 г. Компанията обслужва областите Варна, Шумен, Добрич, Велико Търново, Габрово, Русе, Търговище, Разград и Силистра.

 

Денонощно работят и диспечерските центрове на дружеството, които осъществяват управлението на електроразпределителната мрежа и ръководят дейността на екипите при възникване на аварии. На разположение е и ръководният персонал на дружеството, който при необходимост ще организира работата и ще поддържа постоянна оперативна връзка с дежурните служители по области и с Регионалните избирателни комисии за съответната територия.

 

Всички планирани дейности по мрежата през периода са отменени.

 

Сигнали за прекъсвания на електроснабдяването, възникнали на територията, обслужвана от енергото, се приемат на денонощния телефон на компанията 0700 1 61 61. 

Коментари

Новини Варна