IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новина на деня
10:11 | 27 май 2017
Обновен: 22:12 | 8 април 2024

Започват скейт състезания, кънки и джаги във Варна

Безплатните тренировки, игри и демонстрации са днес от 11 до 19 часа

По материала работи: Юлиян Атанасов
Започват скейт състезания, кънки и джаги във Варна

Безплатни тренировки, игри и демонстрации по скейт, кънки и джаги с музика от Forest Man ще се проведат във Варна днес. Организатор на инициативата е Сдружение Алтернативно пространство. Между 11 и 19 часа всеки, който има желание и нужда да поспортува може да отиде в Скейт Парк Младост.Инициативата цели да стимулира младежта и местнaта общност да водят здравословен начин на живот.

 

През лятото на 2017 се организират 4 спортни събития, за да предоставим достъп на деца, младежи и възрастни от Варненските квартали в спортни и развлекателни дейности.Екипа, заедно с 20 доброволци провеждат открити игри, състезания и тренировки по скейтбординг, кънки и джаги. Посетителите могат да разберат и за различни възможности за участие в доброволчески и младежки дейности във Варна, България и света.

 

От всички събития организаторите ще направят филм, за да стимулират и други млади хора да повишават уменията си и да се борят с обездвижването. Организаторите канят да си вземете протекция и добро настрoение.

 

Четете още:

 

Коментари

Новини Варна