IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новина на деня
18:22 | 12 август 2018
Обновен: 15:55 | 23 април 2024

България, 12 август 2018-а: 13 трупа след катастрофи и удавяния

Вижте статистиката от черния уикенд

По материала работи: Борис Проданов
България, 12 август 2018-а: 13 трупа след катастрофи и удавяния

През последните часове при катастрофи и удавяния у нас загинаха 13 души. Две коли са се сблъсквали челно около 15 часа на пътя между с. Добролево и с. Борован край Враца, загинали са шофьорът на единия автомобил и пътник от другия. Движението временно е пренасочено през Бяла Слатина и Търнава.

 

Край с. Брусарци жена загина, след като кола беше пометена от влак на жп прелез. Автомобилът е спрял на прелеза, въпреки червения сигнал.

 

Войната на пътя взе още три жертви в района на Първомай, където автомобил се блъсна в трактор.  

 

Бурното вълнение и опасното течение взеха поредните си жертви - 7. Малко преди 12 ч. днес мъж и жена са се удавили в Слънчев бряг, а минути преди тази трагедия турист намери смъртта си и в Приморско. Морето в Бургас изхвърли труп на мъж с татуировка на лявата ръка, съобщиха също днес от полицията. Тялото е било забелязано на Северния плаж, в близост до бившето заведение "Фиеста". Мъжът е на видима възраст между 50 и 60 години, с дрехи, поддържан. 

 

Морето край Дуранкулак изхвърли труповете на 3 деца. Това стана на същия неохраняван плаж, от който вчера изчезнаха три деца от шабленското село Спасово Припомняме, че четири деца на възраст между 12 и 15 години около 13 часа вчера влизат в морето, но само едно от тях успява да излезе на брега и да повика помощ.

 

Още по темата: Камион се запали по време на движение 

Коментари

Новини Варна