IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новина на деня
20:34 | 20 януари 2019
Обновен: 07:10 | 6 април 2024

Новата 5G мрежа от 2020 г., нет-ът 20 пъти по-бърз

С кола или влак - обхватът на телефона няма да се губи

По материала работи: Юлиян Атанасов
Новата 5G мрежа от 2020 г., нет-ът 20 пъти по-бърз

20 пъти по-бърз интернет от сегашния ни очаква през 2020 година, когато предстои да бъде въведена новата 5G мрежа.С нея, когато пътуваме в кола или влак, интернет обхватът на телефона ни няма да се губи, обещават специалистите.Телефоните на бъдещото, които ще поддържат 5G мрежа, са съвместими и със сегашната 4G мрежа, но никой от телефоните, които използваме в момента, няма да бъдат съвместими с 5G мрежата.

 

През началото на тази година акциите на световните технологични компании се сринаха с десетки милиарди долари. Очаква се 5G мрежта да вдигне продажбите. И въпреки че у нас скоростта на интернет е сред най-силните, оказва се много от клиентите са консеравтивни, предаде Bulgaria ON AIR.В същото време очакваният ръст за световния пазар на смартфони през 2019 година се очаква да бъде от 2-3%, а в края на 2020 година се очаква постепенно да започне въвеждането на 5G мрежата.

 

 

По публикацията работи: Екип на Bulgaria On Air

 

Четете още: Добавка в колбасите и газираните напитки предизвиква мързел

Коментари

Новини Варна