IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новина на деня
10:03 | 16 март 2019
Обновен: 09:34 | 11 април 2024

Ограничиха движението по локалните платна на бул. „Васил Левски“

Три автобусни линии с променен маршрут днес и утре

По материала работи: Пламен Янков
Ограничиха движението по локалните платна на бул. „Васил Левски“

Снимка ПЛАМЕН ГУТИНОВ, архив

 

 

Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи от 7.00 ч. днес до 17.00 ч. на 17.03 ще бъдат затворени северното и южното локално платно на бул. „Васил Левски“ - от бул. „Цар Освободител“ до бул. „Сливница“ и от бул. „Сливница“ до бул. „Цар Освободител“.

 

По този повод от "Градски транспорт" ЕАД ще въведат временна организация на движението и следните маршрутни промени:

 

Линии №20 и 209, тръгващи от кв. „Владиславово“, на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Христо Смирненски“ ще завиват надясно- по ул. „Хр. Смирненски“ в посока „Сливница“ и ще продължават по утвърдения маршрут.

 

Линия №7 в посока ЖП гара след спирка „Осми септември“ ще продължава по бул. „Сливница“ до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“, наляво в посока бул. „Цар Освободител“, където от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ ще се включва по маршрута си.

 

Няма да се обслужват спирки „Победа“ и „Струга“ на бул. „Цар Освободител“, както и спирки „Техникумите“ и „Победа“ на ул. „Акад. Андрей Сахаров“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна