IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новина на деня
21:30 | 23 юни 2019
Обновен: 15:00 | 23 април 2024

Ансамбълът ни със сребро от многобоя в Минск

Джудистът Ивайло Иванов също спечели сребърен медал

По материала работи: Юлиян Атанасов
Ансамбълът ни със сребро от многобоя в Минск

Снимка: БОК

Ансамбълът на България спечели сребърен медал в многобоя на Европейските игри в Минск. Нашите момичета бяха победени само с 50 хилядни от представителките на домакините от Беларус. Трети в многобоя е ансамбълът на Русия.В съчетанието с 5 топки нашите спечелиха сребърен медал, а на обръч и бухалки се класираха на трето място. Нашите, които играха в състав Ерика Зафирова, Лаура Тратс, Мадлен Радуканова, Симона Дянкова и Стефани Кирякова, получиха 26.800 за съчетанието с 5 топки и 25.750 за съчетанието с обръчи и бухалки.Шампионки станаха гимнастичките от Беларус, които завършиха на върха с резултат от 52,600 точки. Трети е отборът на Русия, който остана с резултат 51,700 точки. Рускините получиха резултат от 27,300 точки, а в съчетанието с обръчи и бухалки бяха оценени 24,400 точки.Джудистът Ивайло Иванов пък загуби финала в категория до 81 килограма на турнира по джудо на Европейските игри в Минск.

 

Българинът отстъпи в мача за златния медал на белгиеца Матиас Кас. Иванов бе равностоен, но малко преди края белгиецът реализира"уадзари" и завоюва златото.Преди това българският състезател достигна до финала след четири последователни победи.Турнирът по джудо в Минск е със статут на европейско първенство.Последният български участник в турнира по джудо - Даниел Дичев, ще се състезава утре в категория до 100 килограма.

 

dnes.bg

Четете още: Интер и Атлетико (Мадрид) са готови да извадят 90 милиона за Никола Пепе

Коментари

Новини Варна