IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Област Варна
15:07 | 8 февруари 2016
Обновен: 06:38 | 15 април 2024

Четири пожара горяха във Варненско

Няма пострадали хора, а само имущество

По материала работи: Борис Проданов
Четири пожара горяха във Варненско

На 05.02. т.г., около 22:25 часа, е получен сигнал за пожар на тераса на апартамент, намиращ се на ул. „Стефан Стамболов” в гр. Варна. Причината за инцидента е паднала незагасена цигара. Няма пострадали хора и няма изгоряло имущество. Опушени са стени.

 

На 07.02. т.г., около 06:58 часа, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се на ул.“Батова“, гр.Аксаково. Причината за инцидента е късо съединение. Няма пострадали хора. Изгорели са: мебели, бяла и черна техника, домакинско имущество и др.

 

На 07.02. т.г., около 16:05 часа, е получен сигнал за пожар на лек автомобил „БМВ“, намиращ се на ул.“Република“, гр.Варна. Причината за инцидента е техническа неизправност. Няма пострадали хора. Изгорели са: купето на автомобила, 1 гума с джанта и акумулатор.

 

На 07.02. т.г., около 14:45 часа, е получен сигнал за пожар в подвижен фургон, намиращ се в гр. Дългопол. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Изгорели са мебели и дървена дограма.

Коментари

Новини Варна