IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Област Варна
22:42 | 19 септември 2016
Обновен: 09:37 | 24 април 2024

Градушка с големина на яйце удари варненско село този следобед

По материала работи: Слав Велев
Градушка с големина на яйце удари варненско село този следобед

Градушка с големина на орех и дори на яйце удари девненското село Кипра този следобед около 15,30 часа, съобщиха от пресслужбата на община Девня. По информация на кмета на населеното място Димитър Димитров ледените зърна са компрометирали покрива на кметството,който е протекъл. Има счупени клони на дървета и изкъртен асфалт от пътната мрежа. Няма информация за големи наводнения, но половината село е без ток заради авария, предизвикана от валежа.

Според прогнозата на синоптиците през нощта облачността ще се увеличи до значителна, ще има условия за развитие и на купесто-дъждовна облачност,очакват се краткотрайни валежи, които на места ще са интензивни. Вятърът постепенно ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Минималните температури ще се понижат до 16-21 градуса. От север ще прониква по-студен въздух и дневните температури чувствително ще се понижат, особено в Североизточна България, където ще са в интервал 15-18 градуса. 

 

Четете още: Градим още 32 площадки за борба с градушките

 

Коментари

Новини Варна