IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Област Варна
12:17 | 22 февруари 2017
Обновен: 06:11 | 27 март 2024

Детски играчки и коне крадат апаши във Варненско

Виновни за обирите са непълнолетни момчета

По материала работи: Борис Проданов
Детски играчки и коне крадат апаши във Варненско

На 21.02. т.г., e постъпил сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в с. Любен Каравелово. Неизвестно лице е проникнало след взломяване на входната врата в къщата и е извършило кражбата на видео игра и музикална играчка. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче от същото село, известно на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.

 

Пак във вторник e постъпил сигнал за кражба от стопанска постройка, намираща се в с. Черноок. Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в стопанската постройка и е извършило кражбата на кон. След проведени оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършители на деянието са: М.А. (41 г.) от с. Болярци, известен на МВР, и непълнолетно момче от с. Черноок, неизвестно на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия.

 

Коментари

Новини Варна