IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Област Варна
19:06 | 16 март 2017
Обновен: 14:15 | 17 април 2024

Заловиха нападатели с пистолет и маски, обрали снощи добричлия

Отнели му пари в лева и валута, и мобилен телефон

По материала работи: Борис Проданов
Заловиха нападатели с пистолет и маски, обрали снощи добричлия

Снощи, около 01:45 часа в Първо РУ МВР Добрич се тъжи 22 – годишен мъж от град Добрич, съобщават от ОД на МВР. По данни на тъжителя, около 00:10 часа в централната част на градски парк „Свети Георги” е застигнат от двама непознати с маски, които чрез заплаха с пистолет са отнели от владението му сума пари в лева и валута и мобилен телефон. Незабавно е сформирана оперативна група от служители на Първо РУ МВР Добрич.

 

От проведените оперативно издирвателни мероприятия  и процесуално следствени действия от полицейските служители са установени извършителите на деянието А.А. (17 г.) от с. Крушари, обл. Добрич, В.Г. (18 г.) от град Добрич, както и техен помагач А.М. (22 г.) от град Добрич. Иззето е оръжието на престъплението, газов пистолет и маските, които са ползвали извършителите.

 

Установени са и вещите обект на посегателството. Работата по установяване и документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

 

dobrichutre.bg

 

Още по темата: Доброволци и полицаи спипаха маскирани апаши в Монтанско

Коментари

Новини Варна