IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Област Варна
10:47 | 15 август 2017
Обновен: 09:48 | 24 април 2024

Убит и ранени при катастрофи във Варна

Жертви от войната по пътищата в понеделник

По материала работи: Борис Проданов
Убит и ранени при катастрофи във Варна

В понеделник около 15,55 часа, на кръстовището на ул. «Девня» и ул. «Ралица» е възникнало ПТП с участието на мотоциклет «Априлиа». При навлизане в кръговото кръстовище, 32-годишният мотоциклетист Д.Д. от Белослав губи контрол над своя мотоциклет, излиза извън платното за движение и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП мъжът е починал на място. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Пак вчера и почти по същото време във Варна, на кръстовището на ул. «Райко Жинзифов» и ул. «Бачо Киро» е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Форд» Д.Ш. (22 г.) от с. Близнаци, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска мотоциклет «Лифан», управляван от непълнолетно момче от Варна. Вследствие на инцидента мотоциклетистът получава контузии на десен крак и  ходило, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

И отново в понеделнник, на пътя от Девня за с. Синдел, на кръстовището за с. Разделна е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Мазда» М.М. (35 г.) от гр. Белослав, при манерва за завой наляво, не пропуска и блъска Л.А. «Мерцедес». Вследствие на инцидента е пострадало непълнолетно момиче, пътуващо във втория автомобил, което получава фрактура на дясна ръка и контузни рани по главата и тялото, прегледано е и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна