Трима оцеляха като по чудо в катастрофи във Варна
ПТП-ата станали на ключови участъци
Публикувана: 30 Jan 2018 | 12:36

На 29.01. т.г., около 08:35 часа, на пътя Оброчище – Кичево, водачът на Л.А. «Рено» М.К. (33 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост при попътен ляв завой, губи контрол над МПС, излиза от платното за движение и се преобръща. Вследствие на инцидента е пострадало малко момиче, пътуващо на задната седалка на автомобила, което получава охлузна рана на ухото, прегледано е и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

 

На 29.01. т.г., около 12:20 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Парижка комуна» и ул. «Кракра», е възникнало ПТП. Водачът на неустановено до момента МПС, при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска велосипедист. Вследствие на инцидента 32-годишният мъж получава контузия на коляно, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 

 

На 29.01. т.г., около 16:15 часа, на пътя Варна - Белослав, водачът на Л.А. «Мерцедес» К.Ж. (33 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост при мокър асфалт, губи контрол над МПС и излиза от платното за движение, попадайки в канавката. Вследствие на инцидента е пострадала 44-годишна жена, пътуваща в автомобила, която получава контузия на глава и порезна рана на дясна длан, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Още по темата: Шофьор без книжка загина при катастрофа край Варна

Коментари ( 0 )