IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Област Варна
14:51 | 18 юни 2018
Обновен: 09:54 | 24 април 2024

Осем пожара горяха във Варна през уикенда

Загинаха хора и птици

По материала работи: Борис Проданов
Осем пожара горяха във Варна през уикенда

На 17.06. т.г., около 14:00 часа, е постъпил сигнал за пожар на терасата на апартамент, намиращ се на ул. «Генерал Колев» във Варна. Причината за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред. Опушени са 20 кв. м стени. 

 

На 17.06. т.г., около 16:40 часа, е постъпил сигнал за пожар в газова бутилка на терасата на апартамент, намиращ се на ул. «Д-р Анастасия Головина» във Варна. Причината за инцидента е техническа неизправност. Опушени са 20 кв. м стени, унищожени са мебели и готварска печка.

 

На 17.06. т.г., около 07:55 часа, е постъпил сигнал за пожар в щуркелово гнездо, намиращо се в с. Падина. Причината за инцидента е късо съединение. Загинали са семейство щъркели. 

 

На 16.06. т.г., около 23:55 часа, е получен сигнал за пожар в Л.А. «Рено», намиращ се в във Варна, на ул. «Неофит Бозвели». Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожена е целият автомобил.

 

На 16.06. т.г., около 02:50 часа, е получен сигнал за пожар в помещение за животни, намиращо се в двора на къща в гр. Долни чифлик. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожени са паянтови постройки - 2, домашно имущество и други вещи.

 

На 15.06. т.г., около 23:00 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло на стълб от уличното осветление, намиращ се във Варна, в ж.к. «Възраждане». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожено е таблото.

 

На 15.06. т.г., около 11:25 часа, е получен сигнал за пожар в барака, намираща се в двора на къща в с. Тутраканци. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е забравено ядене върху котлон. Унищожени са 20 кв. м. покривна конструкция.

 

- 10 са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в сухи треви, в отпадъци, в контейнери за отпадъци, в сметище;

 

Още по темата: Мъж изгоря, а жена е вдишала дим при пожар във Варна

Коментари

Новини Варна