IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Област Варна
14:41 | 2 юли 2018
Обновен: 09:55 | 24 април 2024

Газова бутилка подпали жилище на ул. „Свобода“ във Варна

Късо съединение подпали „Форд“

По материала работи: Ставри Таргов
Газова бутилка подпали жилище на ул. „Свобода“ във Варна

На 1.07. т.г. около 20,50 часа е получен сигнал за пожар, възникнал в стая от апартамент на ул. „Свобода“ във Варна. На място са изпратени незабавно служители на РДПБЗН – Варна, 3 екипа са работили за потушаването на огъня.  Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност, възникнала в газова бутилка. Унищожени са мебели, домашно имущество и вещи, опушени са 15 кв. м стени.

 

На 30.06. т.г. около 16 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Форд“ в Суворово. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са вентилатор и част от арматурно табло.

 

Също на 30.06. т.г. около 19,40 часа е получен сигнал за пожар в газова бутилка, намираща се на терасата на жилище на ул. „Секвоя». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожена е туристическа газова бутилка.

 

На 30.06. т.г. е постъпил сигнал за пожар в ПВЦ контейнер на ул. «Братя Миладинови». Причините за инцидентите се изясняват. Унищожен е 1 контейнер за отпадъци.

 

На 29.06. т.г. около 18,05 часа е постъпил сигнал за пожар в електрическо табло на ул. «Одесос». Причината за инцидента е късо съединение. Унищожена е разпределителна кутия.

 

На 29.06. т.г. около 21,25 часа е постъпил сигнал за пожар в кухнята на частен дом в Долни чифлик. Причината за инцидента е неправилно боравене с нагревателен уред. Унищожени са дървена облицовка, домашно имущество, съобщиха от полицията.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна