IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Област Варна
12:50 | 8 октомври 2018
Обновен: 19:01 | 29 януари 2024

Автобус край Варна за малко да повтори трагедията от Своге

Има пострадали, закарани са в болница

По материала работи: Борис Проданов
Автобус край Варна за малко да повтори трагедията от Своге

Варненско се размина "на косъм" от трагедия като тази край Своге. Пътници от автобус пострадаха при катастрофа в село Кардам, съобщават от полицията. На 4 октомври, около 18,18 ч., е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Кaрдам. На място е установено, че ПТП е възникнал между лек автомобил „Опел” с добричка регистрация и автобус „Мерцедес” с добричка регистрация.

 

Поради движение с несъобразена скорост, 29-годишна жена, водач на лекия автомобил, губи контрол над МПС, блъска се в крайпътна мантинела, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещия се автобус.


Вследствие на инцидента, водачът на лекия автомобил е настанен в МБАЛ „Св. Анна” - Варна, с диагноза гръдни травми, фрактура на долен крайник и съмнение за вътрешно мозъчна травма, с опасност за живота. Водачът на автобуса и пътниците са с леки травми, освободени са за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.


ndt1.com

 

Още по темата: 20-та жертва от катастрофата край Своге

Коментари

Новини Варна