IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Област Варна
12:17 | 1 април 2019
Обновен: 04:01 | 19 април 2024

„Герой“ вдигна 191 км/ч на пътя за Варна

Мерцедесът е спрян край Търговище

По материала работи: Борис Проданов
„Герой“ вдигна 191 км/ч на пътя за Варна

В Търговищко е засечен водач, шофирал със скорост 191 км/час. Това е и най-голямото превишение на максимално допустимата скорост, установено в областта за периода 25 - 31 март, съобщиха от сектор "Пътна полиция" към ОД на МВР.


Нарушението е констатирано на 27 март, а лекият автомобил "Мерцедес" се движел по главния път София - Варна в района на местността "Фисека". Допустимата скорост извън населено място е 90 км/час, припомнят от полицията.


За периода по пътищата в областта са издадени 450 електронни фиша за нарушения на водачи. С преносим уред /лазерна тринога/ са констатирани 345 нарушения на скоростните режими от водачи на моторни превозни средства, а след допълнителна проверка е установено, че два от тези автомобили се управляват без "Гражданска отговорност". 


С други технически средства за контрол на скоростта са установени още 59 нарушения на скоростните режими, допълват от ОД на МВР в Търговище. 

 

БТА

Коментари

Новини Варна