IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Област Варна
15:04 | 11 септември 2019
Обновен: 05:14 | 16 февруари 2024

Енергото оглежда всички съоръжения до училищата преди първия звънец

„Електроразпределение Север“ подготвя елкасетите в близост до всички учебни заведения

По материала работи: Пламен Янков
Енергото оглежда всички съоръжения до училищата преди първия звънец

Дни преди настъпването на новата учебна година екипи на електроразпределителното дружество, обслужващо Североизточна България, извършват обстоен оглед на електрическите съоръжения в близост до учебните заведения.


Проверката цели да потвърди изправността на електрическите касети и трафопостове, захранващи училищата и университетите на територията, и при необходимост да се предприемат превантивни мерки за осигуряване на непрекъснато и безопасно електрозахранване по време на учебния процес. Инспекции от такъв характер са част от ежегодната профилактика на съоръженията и подготовката им за есенно-зимния сезон.


Специалистите на „Електроразпределение Север“ са в готовност да реагират незабавно при непредвидени повреди по мрежата на дружеството и на сигнали за вандалски прояви по електрическите съоръжения, каквито често се случват. Телефон 0700 1 61 61 остава денонощно на разположение на клиентите по всички въпроси, касаещи електрозахранването на територията на Североизточна България.

Коментари

Новини Варна