IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
17:15 | 4 май 2015
Обновен: 12:02 | 21 април 2024

Сузуки размаза пешеходец до летището

Четири деца пострадаха, след като 19-годишен младеж изтърва контрола над опела си

По материала работи: Деян Михайлов
Сузуки размаза пешеходец до летището

Мъж на видима възраст около 40 години загина намясто, след като в неделя около 21,20 часа бе премазан от варненско сузуки в началото на магистралата, близо до пътен възел “Летище”. Самоличността на мъжа  не е установена. Той бил облечен нормално – с яке и панталон, среден на ръст. Нямал е лични документи у себе си.
19-годишен „състезател” предизвика верижна катастрофа, потроши няколко коли и вкара двама души в болница. Инцидентът станал на бул. „Цар Освободител”. Младежът бил зад волана на мерцедес. На кръстовището с ул. „Отец Паисий” не преценил разстоянието до спрелия пред него шевролет и буквално се забил в багажника му. От удара шевролетът се преместил доста напред, блъснал 27-годишна пешеходка и две паркирани коли – ауди и алфа ромео, след което минал  в лявата лента за движение и се блъснал в идващия насреща му опел. Пешеходката е в болница с  фрактура на първия и третия прешлен. Непълнолетната приятелка на пишман-шофьора също е откарана в болница със съчетани травми и контузии.
Четири деца на различна възраст пострадаха, след като друг 19-годишен младеж изтърва контрола над опела си заради висока скорост, навлезе в насрещното и се заби челно в камион. Шофьорът е в болница с фрактура на лумбален прешлен, 18-годишният му приятел е с контузна рана на главата, малолетно момче е с мозъчно сътресение, а  непълнолетно момиче - със счупен нос и други травми.
53-годишна добричлийка се обърна по таван с маздата си на път от Варна към родния си град и вкара майка си в болница. 77-годишната жена и дъщеря й се разминали с леки травми. Причината е  висока скорост по мокър асфалт.
Варненец блъсна майка и дете, пресичащи на забранено място ул. “Акад. Сахаров” до варненски мол. Жената е със счупен крак, а детето с фрактура на черепа. Опасност за живота на детето няма.  По случая е образувано досъдебно производство.

Лиляна Трънкова

 

Коментари

Новини Варна