IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
16:27 | 30 август 2015
Обновен: 23:28 | 21 март 2024

Спортната зала преди ремонта - кристален образ на Варна преди 2 г.

Министрите от кабинета „Борисов“ няма да участват в предизборната кампания

По материала работи: Юлиян Атанасов
Спортната зала преди ремонта - кристален образ на Варна преди 2 г.

Ако си спомните какъв бе Дворецът на културата и спорта преди 2 години, ще видите, че това бе кристален образ на тогавашна Варна – без основи и готова да рухне. Ако сега видите залата, ще разберете как ще изглежда Варна след още две години.
Това заяви в морската столица премиерът Бойко Борисов. Той каза, че във Варна няма да остане неасфалтирана улица и булевард, неремонтирана детска площадка. Премиерът изрази убеденост, че местните избори са изключително важни, тъй като именно местната власт най-осезаемо променя живота на хората.
„Аз и министрите ще представим кметовете, после се оттегляме и ще се покажем чак в последния ден от закриването на кампанията. Когато тя започне, министрите от кабинета няма да участват“, гарантира премиерът.
Според него резултатът във вота на ГЕРБ и на Реформаторския блок трябва да покаже, че и в местната власт – като брой общински съветници и избрани кметове, това е най-добрата формула за България в момента. „Така ще постигнем желаната стабилност на управлението и държавата“, каза още Борисов.

Юлиян Атанасов

 

Коментари

Новини Варна