IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Начало
21:36 | 18 август 2016
Обновен: 06:58 | 18 май 2024

Кметица нападна момиче, използвало ВИП зоната на басейн

Двете дами са разтървани от охраната на плувния комплекс

По материала работи: Борис Проданов
Кметица нападна момиче, използвало ВИП зоната на басейн

Ваня Иванова, кмет на село Кесарево, е обвинена, че е набила дъщерята на кметския наместник на друго стражишко село – Любенци – Милка Христова.


Това разказа за „Фокус“ майката на пострадалата. Тя обясни, че дъщеря ѝ е посетила градския басейн в общинския център във вторник, след като е платила ВИП такса от 10 лева за това.

 

Скандалът се разразил, след като Океана решава да използва джакузи като, според нея, тази услуга влиза в билета, който тя си е взела.

 

„След като влиза в джакузито въпросната кметица отива и й казва да излезе от там, защото това място се използвало само от собственика г-н Павлов и негови приближени приятели. Детето ми е изгонено с вулгарни думи и се премества на един от шезлонгите, които не са във ВИП зоната“, обяснява още Милка Христова.

 

Напрежението нараства, когато Океана решава да използва хамакът, който също е част от посочената зона. Тогава тя е нападната от Ваня Иванова. Двете дами са разтървани от охраната на плувния комплекс.

 

След като е уведомена за сигнала Милка Христова се е свързала с обвинената Ваня Иванова и я е предупредила, че ще внесе жалба за нанасяне на телесна повреда срещу нея. Такава е подадена във Великотърновската прокуратура с вчерашна дата.

 

От своя страна Ваня Иванова отказа да коментира случая с думите „Скоро всичко ще излезе наяве“.

 

"Разграничаваме се от действията на кмета на с. Кесарево Ваня Иванова". Това заявява председателят на БСП Корнелия Нинова по повод скандала, в който участва Иванова.

 

"Остро осъждаме подобно неприемливо поведение. Сваляме политическото доверие от нея. В БСП няма да проявяваме никаква търпимост към хора, които уронват авторитета на партията и злоупотребяват с постовете, които заемат", категорична е Корнелия Нинова.

 

Още безчинства на местни феодали: Съдят кандидат-кмет, подкупвал избиратели

Коментари

Новини Варна