IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
12:03 | 25 февруари 2017
Обновен: 02:52 | 18 април 2024

Всеки шести абсолвент по фармация във Варна - с отличен успех

46 студенти от випуск 2016 получиха дипломите си

По материала работи: Ставри Таргов
Всеки шести абсолвент по фармация във Варна - с отличен успех

 

Всеки шести абсолвент по фармация във варненския Медицински университет(МУ) завършва с отличен успех. Това е много впечатляващо, заяви ректорът проф. д-р Красимир Иванов на тържествената промоция на випуск 2016, която се проведе в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. 

 

Получавате дипломи от най-добрата школа с 55-годишна история. Не спирайте да се самоусъвършенствате, каза още ректорът в приветственото си слово. Той отправи специален поздрав и към родителите на абсолвентите заради борбеността, която са предали на децата си.

 

46 дипломанти от випуск 2016 на Факултета по фармация на МУ – Варна, положиха клетва в тържествена обстановка и получиха поздравления от академичното ръководство на висшето училище, както и от близки и роднини.

 

Припомнено бе, че факултетът е сред най-модерните и високотехнологични в страната и, че в края на м.г. тук бе открита първата в България университетска аптека.
Ставри Таргов

Снимки авторът

 

Още     Дойчин Николов от МУ- Варна, стана „Студент на годината“

Коментари

Новини Варна