IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
10:47 | 27 февруари 2017
Обновен: 20:57 | 15 март 2024

След проверка на тв "Черно море" ще се реши проблема със светофарите на Военна болница

Зрителски сигнали за разминаване между двата светофара пред Военна болница във Варна, което води до объркване от страна на шофьорите и е предпоставка за ПТП, изпрати наш екип на мястото да провери.

По материала работи: manager
След проверка на тв "Черно море" ще се реши проблема със светофарите на Военна болница

След зрителски сигнали за разминаване между двата светофара пред Военна болница във Варна, което води до объркване от страна на шофьорите и е предпоставка за ПТП, се свързахме с директора на ОП „Транспорт и автоматизирана система за регулиране и управление на движението“ Варна – г-н Павел Кюрчев. Първоначално той отрече в този район да има подобен проблем с двата светофара. Проверката ни обаче показа друго - установихме, че действително такова разминаване има, а масово шофьорите недоволстват от това. В крайна сметка, г-н Кюрчев ни увери, че ще нареди проверка там и ще опитат да разрешат този проблем. Надяваме се на своевременна реакция на отговорния орган, защото отново ще се повторим, че сегашната ситуация там обърква изключително много шофьорите.

 

 

 

Още по темата: "Щрихи от утрото" (27.02.2017) - Светофари объркват шофьорите на Околовръстното

Коментари

Новини Варна