IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
15:23 | 28 март 2017
Обновен: 20:59 | 21 март 2024

Великден на морето излиза по 70 лв.

Малко повече струва разходка до съседна държава за празника

По материала работи: Юлиян Атанасов
Великден на морето излиза по 70 лв.

Намаления за Великден предлагат съобразителни хотелиери по родното крайбрежие. С по 69 лв. може да посрещнем празника край морето. Наша проверка показва, че по Северното Черноморие празнични оферти с намаления могат да бъдат намерени в курорта  Св. св. Константин и Елена. Срещу 70 лв. на ден за един човек се предлага настаняване в 3-звезден хотел с включен олинклузив. В някои оферти има и празничен обяд с фолклорна програма. Ползването на вътрешен отопляем басейн и джакузи, сауна и парна баня, тенис на маса и фитнес са част от атрактивните предложения. 
Великден с фолклорна програма, DJ парти, литургия и много забавления за деца и възрастни пък предлага хотел в същия курорт за периода 14 - 18 април срещу 68 лв. Друг предлага пакет от две нощувки със закуски, празничен обяд и по избор – вечери, на цени от 70 лв. на човек. 

 

Изгодни предложения могат да бъдат намерени за желаещите да празнуват големия християнски празник по Южното Черноморие. В Поморие, Созопол и Приморско се предлагат нощувки около 60 лв. в хотел с 3 звезди. Обслужването е олинклузив, като включва и туристическа застраховка и курортна такса. Балнеохотели във Велинград, Девин и Хисаря предлагат нощувки със закуска и вечеря за 58 до 90 лв. на човек. На разположение на гостите са открити и закрити басейни с минерална вода с джакузи, сауна и парна баня. Празнична вечеря за Великден е предвидена в много къщи за гости. В Батак предлагат нощувка и празничен обяд за 57 лв. 


Хотели в Банско пък са предвидили отпразнуване на Великден за 65 лв. на човек. В цената освен нощувки са включени закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска, напитки с ползване на басейн, джакузи, сауна, парна баня и фитнес. 30% са намаленията за дните около Великден на част от хотелите. Има и предложения за 3 дни с празнична програма и възможност за ползване на класически, лечебен и антистресов масаж, ароматерапия, маска, антицелулитни процедури и др.


Не липсват оферти за предпочитащите почивки зад граница по време на празниците. За 35 лв. на човек може да се разходим до Скопие за един ден. Екскурзията обаче не включва нощувка. Ако държите да отпразнувате деня на Възкресението подобаващо, цените са различни. В Охрид ще ви излезе около 200 лв. Великденски обяд и нощувка в Солун могат да се намерят за 128 лв. В Метеора и Румъния – за 185 лв., а в Сърбия – около 160 лв. В цената обикновено влизат медицинска застраховка, екскурзовод и туристическа програма. 

Ели Маринова

 

Четете още: Румънци и гърци идват във Варна по Великден

Коментари

Новини Варна