IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
16:46 | 30 април 2017
Обновен: 17:25 | 11 април 2024

Облачно, на места с дъжд и до 26 градуса

Какво ще е времето утре

По материала работи: Юлиян Атанасов
снимка: Ели Маринова

През нощта облачността ще е значителна, в западната половина от страната с превалявания от дъжд. Утре преди обяд облачността ще се разкъсва и намалява. Около и след обяд на места над югозападните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще са между 8 и 13 градуса, а максималните от 21 до 26 градуса.

 

В планините ще бъде предимно облачно, на места с превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра - около 8 градуса.По Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 13-16 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

dnes.bg

 

Четете още: Под 2% от източниците на минерална вода в България се използват към момента

Коментари

Новини Варна