IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Общество
18:35 | 24 май 2017
Обновен: 16:15 | 3 април 2024

Дъжд, облаци - остава хладно и утре

Дъжд, облаци - остава хладно и утре

По материала работи: Юлиян Атанасов
Дъжд, облаци - остава хладно и утре

През нощта облачността над западната половина от страната ще бъде значителна и на отделни места ще превали предимно слаб дъжд. Над източната част ще има разкъсана облачност, според прогнозата на НИМХ-БАН.Утре над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно. Ще има валежи, на повече места и по-интензивни с гръмотевици в следобедните часове. Не са изключени и градушки. В източните райони ще се задържи предимно слънчево. Ще духа слаб югоизточен, в Северозападна България - до умерен северозападен вятър.Максималните температури ще са предимно между 18 и 23 градуса, в София - около 17 градуса. През нощта срещу петък валежите ще продължат.Атмосферното налягане още малко ще се понижи и ще бъде малко по-ниско от средното за месеца.

 

В планините също ще има валежи и гръмотевици. Ще духа до умерен, предимно западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 17-19 градуса. Температурата на морската вода е около 17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

dnes.bg

 

Четете още: Възраждането на националните държави – път към овладяването на терора

 

Коментари

Новини Варна