IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
09:26 | 16 октомври 2017
Обновен: 08:41 | 25 април 2024

Затварят улица във Виница заради ВиК ремонт

Автобусни линии 31 и 31 А ще се обслужват до и от центъра на квартала

По материала работи: Пламен Янков
Затварят улица във Виница заради ВиК ремонт

Във връзка със стартирали строително-монтажни работи и подмяна на ВиК мрежата считано от днес, 16 октомври, се налага преустановяване движението по ул.“Цар Борис III“ в участъка от ул. „Св.Св.Константин и Елена“ до обръщача, кв.Виница, съобщават от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

 

За указване на затворения участък се въвежда временна организация на движението, като входа на квартала от „Аладжа манастир“ ще е затворен. Обходния маршрут е през Път I-9 „Златни пясъци“ – Варна, през ул.“Св.Св.Константин и Елена“. Призовават се шофьорите за спазване на указателните табели от временната организация, с цел минимални задръжки по кръстовищата и поради намалената пропускателна способност.

 

От „Градски транспорт“ съобщават, че автобусни линии 31 и 31 А ще се обслужват до и от центъра на кв. "Виница". Няма да се обслужват автобусни спирки "Черно море" и "Дом майка и дете" - двупосочно. Актуална информация за пътуващите може да се намери на сайта на Градски транспорт ЕАД - http://www.gtvarna.com/, както и в автобусите.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна