IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Общество
16:30 | 16 ноември 2017
Обновен: 02:52 | 17 април 2024

С песни и игри деца от Варна си припомниха правилата за движение

За поредна година в ДГ „Карамфилче“ отбелязаха Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия

По материала работи: Пламен Янков
С песни и игри деца от Варна си припомниха правилата за движение

С песни, стихове и състезателни игри децата от ДГ „Карамфилче” във Варна отбелязаха за поредна година Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. 

 

 

 

Инспектор Новаков и младши полицейски инспектор Спасов от Второ районно полицейско управление във Варна обясниха на малчуганите правилата за движение, като акцентът бе поставен върху поведението на пешеходците през зимния сезон. На срещата служителите на реда припомниха на малките варненчета значението на светофара, както и задължителните правила при возене в автомобил. Демонстрация по оказване на спешна помощ при катастрофа представиха медицинските сестри от детската градина. За родителите беше подготвена листовка с правилата за използване на детска седалка в автомобила.

 


Децата, родителите и екипът на детска градина „Карамфилче” отправиха към бъдещите шофьори призив за добронамереност, дисциплина и толерантност на пътя.

 


 

Изложба на детски рисунки, посветени на безопасността на движението по пътищата, е подредена в детското заведение.

 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна