IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Общество
12:52 | 17 ноември 2017
Обновен: 20:10 | 21 март 2024

Продължават ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна

Извършват се съобразно метеорологичните условия

По материала работи: Пламен Янков
Продължават ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна

Ремонтите на осем обекта от пътната инфраструктура във Варна се извършват съобразно метеорологичните условия, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.


Продължава изграждането на бул. „Васил Левски“ - в участъка от ул. „Подвис“ до ул. „Девня“. Вторият етап т. нар. „пробив“, предвижда разширяване на булеварда, който ще стане с две платна с по три ленти, и с две локални платна с по две ленти. Ще бъдат изградени 6 рампи за вливане и отливане от булеварда към обслужващите платна. В момента се изграждат пилотни конструкции по южното обслужващо платно - между бул. "Сливница" и бул. "Владислав", както и в Максуда - между ул. "Пеячевич" и бул. "Владислав Варненчик". Бул. "Левски" е най-големият инфраструктурен проект на Варна със стратегическо значение за града. Новоизграденият участък, заедно със съществуващия в момента, който също ще бъде ремонтиран, ще осигурява бърза връзка от най-южната част на града до изхода към североизточната част и курортните комплекси.

 

 

Продължават и другите ремонти в града - на ул. „Студентска“, в участъка от ул. „Мир“ до ул. „Дубровник“, реконструкцията на ул. „Ана Феликсова“ и кръстовище на бул. „Цар Освободител“ в кв. „Възраждане“, както и основен ремонт на ул."Цар Борис III" в кв. Виница, в участъка от ул. Св.Св Константин и Елена" до обръщача.


Ремонти вървят и в кв. „Аспарухово“ - на ул. „Мара Тасева” - в обхват от бул. „Първи май” до бул. „Народни будители” , на улицата към СОУ за деца с нарушено зрение „Проф. Иван Шишманов“ и на пътната отсечка към СБАЛОЗ „Д-р Марко Марков".

 


 

Агенция „Пътна инфраструктура“ извършва строително-монтажни дейности в участъка от кръстовището за Аладжа манастир до спирка „Миньор“. Ремонтът се извършва без спиране на движението. Работи се в платното за Златни пясъци, а транзитният трафик е прехвърлен двупосочно в платното за Варна. Местното движение се пропуска двупосочно на пътен възел „Ален мак“ и пътен възел „Слънчев ден“. Предвидено е преасфалтиране на пътя, подобряване на отводняването, подновяване на хоризонталната маркировка, пътните знаци и др, съобщиха от АПИ.

 

Черно море

Коментари

Matthewemarm ( преди 2 години )
Hi, cool video to watch for everyone https://***/39qbRCe
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
AllenJep ( преди 3 години )
Hi, cool video to watch for everyone https://***/2PoSCl9
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Ronaldscoms ( преди 3 години )
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://***/2MpL94b
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна