Повечето варненци се прибраха от празничното пътуване с автомобили
Здраве и късмет се пожелаха тези, които предпочетоха жп транспорта
Публикувана: 2 Jan 2018 | 14:38
Снимка Пламен Гутинов, архив

Приключи голямото празнично пътуване и повечето граждани на Варна се завърнаха от курортите и родните си места. Повечето пътуващи предпочетоха да се придвижват с личните си автомобили, особено когато гостуваха на роднините в провинцията, че винцето, ракийката, туршийката и бута от прасето трудно се носят с обществения транспорт. 


Екип на Медийна група „Черно море“ посрещна пристигащите на гара Варна с въпроса как са изкарали празника и какво искат да им се случи през новата година. Всички да бъдат здрави и да имат късмет. Това си пожелаха варненци, предпочели жп транспорта. 

 

Снимка ПЛАМЕН ГУТИНОВ
 

 

„Здравето е най-важно. Всичко друго ще си дойде на мястото. Празникът посрещнахме в домашна обстановка. Въпреки, че нямаше сняг, беше весело, но не личеше, че е Нова година”, споделиха някои от пристигащите. Други пък си пожелаха България да бъде в много по-добро положение от сегашното.


Припомняме, че хиляди посрещнаха 2018-а на площад „Независимост“ в морската столица. В първите минути на новата година кметът на Варна Иван Портних поздрави своите съграждани, като им пожела здраве, щастие и успех.


Черно море

 

Коментари ( 0 )