IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Общество
13:20 | 12 януари 2018
Обновен: 06:06 | 28 март 2024

Наградиха участниците в конкурса „Да украсим Варна за Коледа 2017“

Радвам се, че много хора се включиха в тази инициатива, която е част от усилията ни да променяме града и да го правим по-красив, каза кметът Иван Портних

По материала работи: Пламен Янков
Наградиха участниците в конкурса „Да украсим Варна за Коледа 2017“

Кметът на Варна Иван Портних награди участниците в конкурса „Да украсим Варна за Коледа 2017“. Проявата се организира за втора поредна година от Община Варна. Участниците имаха възможност да изпращат снимки с коледна и новогодишна украса от своите жилищни сгради, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения, като кадрите бяха публикувани във фейсбук страницата „Да украсим Варна за Коледа“. Броят на харесванията определи победителите.

 

 

 

"Радвам се, че много хора се включиха в тази инициатива, която е част от усилията ни да променяме Варна и да я правим по-красива. Благодаря на всички участниците за личното отношение и споделената кауза. Прекрасно е, че ни направихте съпричастни с топлината и красотата на Вашите домове, офиси, административни сгради и дори кътчета от детски градини", каза кметът Иван Портних.

 

 

Почетни плакети получиха победителите - Медицинският университет "Проф. д-р Параскев Стоянов", в категория „Институция“, и Нели Бориславова – в категория "Индивидуални участници". Награди имаше и за всички останали.

 

Коментари

Новини Варна