Затварят главната улица в Ален Мак заради ремонт на канализацията
Сменят маршрута на линия 409
Публикувана: 13 Feb 2018 | 16:06

От утре затварят за три месеца част от главната улица през КК"Ален Мак" заради ремонт на канализационната мрежа в района. Затворен ще е участъкът от хотел "Детелина" до отбивката за ВСУ - кръстовището с ул. "Янко Славчев" 

 

Временната организация на движение се въвежда от утре до 15-ти май, съобщават от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

 

Ще бъдат  въведени и маршрутни промени в обслужването на линия 409. Курсовете, които тръгват на и 15, и на 45 минути, и в двете посоки ще се обслужват до и от сп. „Журналист“ . При тези курсове няма да се обслужват спирки „Дървен мост“, „Изгрев“, „Ален мак“ и „ВСУ“ – двупосочно.

 

Курсовете, които тръгват на кръгъл час и на половин час и двете посоки на автобусна линия 409 ще се обслужва до и от ВСУ по разписание. Тези курсове няма да обслужват спирки „Ген. Заимов“, „Писател“, „Хоризонт“, „Журналист“ – двупосочно.

 

Вече е отворено за движение на автомобили едното платното на бул. „Владислав Варненчик“ в посока център при кръстовището с ул. „Акад. Андрей Сахаров“ (Автогара). Временната организация бе въведена за една нощ във връзка с изграждането на бул. „Левски“.

Коментари ( 0 )