IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
13:26 | 16 февруари 2018
Обновен: 22:46 | 5 март 2024

Варна с награда от изложението „Ваканция и СПА експо 2018“

Акцент на представянето на морската столица бе 110-годишнината на курорта „Св. св. Константин и Елена“

По материала работи: Слав Велев
Варна с награда от изложението „Ваканция и СПА експо 2018“

Община Варна получи една от трите специални награди на туристическото изложение „Ваканция и Спа експо 2018“ на официална церемония снощи. Градът спечели приза за „Най-активно представяне на туристическа дестинация“.

 

 

Наградата получи Соня Георгиева, директор на дирекция „Туризъм“ към Община Варна, от Ирина Найденова – зам.-председател на УС на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти. Останалите два приза бяха за общините Казанлък и Велинград.

 

Община Варна участва със собствен щанд на туристическо изложение, което се провежда от 14-ти до 16-ти февруари в София. Един от акцентите на представянето е 110-годишнината на курорта „Св. св. Константин и Елена“. Всяка година изложението привлича над 350 компании и повече от 20 000 специалисти и гости. Борсата е част от събитията, които Министерството на туризма организира в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.

 

Четете още:  

Коментари

Новини Варна