IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
11:11 | 23 май 2018
Обновен: 16:53 | 24 април 2024

И Криско се включва в партито на MTV

Обявиха българските изпълнители, които ще излязат на сцената на най-голямото музикално събитие на открито у нас

По материала работи: Слав Велев
И Криско се включва в партито на MTV

 

Един от най-нашумелите български изпълнители в последните години – Криско, също ще излезе на сцената на MTV Presents Varna Beach 2018, съобщават организаторите. Рапърът е един от родните представители в тазгодишната селекция на най-голямото музикално събитие на открито у нас, което ще се проведе на Южния плаж във Варна на 12 август. Останалите български изпълнители, които ще се включат в партито на MTV, са Pavell & Venci Venc’, Дара, Тита и 4Magic. Участието тази година ще е второ за варненката Дарина Йотова – Дара, и за дуото Pavell & Venci Venc’.

 

“Очаквам с нетърпение 12 август, защото това ще е лятната нова година във Варна“, казва в типичния си закачлив стил Криско. Изпълнителят няма нужда от представяне. Сред най-популярните му хитове са „Дали това любов е“, „Базука“, „Не дължа нищо“, „Лош или добър“, „#OЕТ“, „Няма к’во да стане“, както и колаборациите с Бобо и Лора – „Министърът на веселието“, с Димчо и Боро Първи – „Мърдай“, с Мария Илиева – „Видимо доволни“, с Pavell & Venci Venc’ – „Герой“, с македонския рапър Slatkaristika – „Тик- так“, както и последният му проект със Слави Трифонов – „Гледай как се прави“. Първата песен, с която изпълнителят придоби популярност, е дуетът с Елица Тодорова – „Луди нощи“.

 

Дара и Тита са две от младите певици на родната сцена, които с всяко следващо парче печелят все повече фенове. “Нямам търпение отново да изпитам тази емоция и съм щастлива, че получих покана отново да се присъединя към артистите, които ще излязат на MTV сцената”, казва Дара. Тита не скри радостта си, че ще участва в един концерт заедно с любимката си Рита Ора. “Вълнувам се изключително много, защото за първи път ще изляза на една сцена с една от най-големите актуални звезди. Очаквам да бъде едно страхотно преживяване”, заяви младата изпълнителка. През последната година Дара записа песента „Недей“, както и съвместния проект с Pavell & Venci Venc' – „Срещу мен“. „Антилопа“ е втората самостоятелна песен на Тита, след дебютния й сингъл „Късай“ и дуета с Криско – „Вуду кукла“.

 

Сензацията на изминалата година, квартетът 4Magic, също ще излезе на сцената на MTV Presents Varna Beach 2018. Възможността да се включат в най-голямото музикално събитие на открито момичетата определят като чест. Тяхната песен „Together (Вечерай, Радо)“ е на върха на музикалните класации у нас през последните месеци.

 

Дуетът Pavell & Venci Venc’ допълва българската компания за партито на MTV и тази година. “В живота има малко неща, които създават мостове между хората, а MTV Presents Varna Beach е едно от тях. Преживяването миналата година беше велико и вярваме, че този път с организаторите и всички международни и български артисти ще вдигнем level-а!”, категорични са атрактивните шоумени.  Две нови песни записаха те от началото на 2018-а, това са FAKE Profile и „Хавана“, освен споменатите колаборации с Криско и Дара.

 

Припомняме, че участие в MTV Presents Varna Beach 2018 са потвърдили международните звезди Рита Ора и Redfoo, както и DJ-ите Rewire & Varski, които се включиха в партито и миналата година. За Рита Ора и Redfoo това ще е първо излизане пред българска публика.

 

Полина Петрова

Коментари

Новини Варна