IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
12:58 | 21 юни 2018
Обновен: 01:59 | 24 април 2024

С благотворителен концерт във Варна събират средства за децата на загиналите служители на МВР

Събитието ще се проведе на 24 юни, от 10 до 14 часа, на входа на Морската градина, до Слънчевия часовник

По материала работи: Слав Велев
С благотворителен концерт във Варна събират средства за децата на загиналите служители на МВР

 

За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи – Варна, подкрепя благотворителната кампания в помощ  на децата и семействата на загиналите и пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители от структурите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието във Варна.

Събитието се осъществява с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и с подкрепата на Варненска и Великопреславска митрополия, Община Варна, ОД на МВР Варна, ГД „Охрана“, ГД „Изпълнение на наказанията“, Военна полиция – Варна и Министерство на отбраната. Патрон на кампанията е обласният управител Стоян Пасев.

На 24 юни, от 10 до 14 часа, на входа на Морската градина, до Слънчевия часовник на Варна, ще се проведе благотворителен детски концерт и демонстрации на полицейска и военна техника. Събитието ще бъде открито от Духовия оркестър на ВМС, а в него ще вземат участие близо 150 деца.

Организатори на кампанията са Синдикална федерация на служителите в МВР – СФМВР и Синдикат на служителите на затворите в България – ССЗБ.

Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.

 

Банкова сметка за дарения:

BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ (при превод по сметката моля изрично да бъде упоменато основанието за превода)

 

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна