IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
22:01 | 24 юни 2018
Обновен: 11:42 | 22 април 2024

150 майстори на уникати се представят на поредния арт фестивал Сръчко във Варна

Ще участват както автори от цялата страна, така и от чужбина от Русия, Украйна, САЩ и Англия

По материала работи: Ставри Таргов
150 майстори на уникати се представят на поредния арт фестивал Сръчко във Варна

150 майстори на уникални произведения на ръчното изкуство ще се представят на поредния арт фестивал Сръчко . Мега събитието ще се проведе от 4-ти до 18-ти юли до във Варна.

 

Всички жители и гости на града ще могат да се докоснат до невероятните ръчно изработени произведения на изкуството в Морската градина в района под Фонтана на сирените (между Морско казино и Раковината)

 

Както винаги и тази година организаторите са помислили и за най-малките, като всеки ден децата ще могат да рисуват БЕЗПЛАТНО в специално отреден детски кът. За децата също са предвидени множество работилнички, както и изработване и рисуване на глинени
фигурки!

 

За пореден път на арт фестивала ще участват както автори от цялата страна, така и от чужбина от Русия, Украйна, САЩ и Англия.

 

Сръчко се провежда за четвърти път два пъти през зимата и един път през летните месеци. Той се доказа като притегателно място, както за автори на ръчно изработени уникати, така и за стотиците варненци и гости на града.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна