IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новина на деня
15:50 | 17 август 2018
Обновен: 16:41 | 23 април 2024

Паметник на българските подводничари откриват във Варна

Тържествената церемония се провежда в рамките на проявите по повод честването на 64-та годишнина от създаването на Осми отделен дивизион подводни лодки

По материала работи: Слав Велев
Паметник на българските подводничари откриват във Варна

На 18 август 2018 г., събота, от 11.00 ч. в Пункт за базиране Варна ще се състои военен ритуал за тържественото откриване на Паметник на българските подводничари.

 

Паметникът е изграден по идея на Съюза на подводничарите в Република България, с безрезервната подкрепа на командването на Военноморските сили.

 

Тържествената церемония се провежда в рамките на проявите по повод честването на  64-та годишнина от създаването на Осми отделен дивизион подводни лодки и възстановяването на подводното плаване в България.

 

Желаещите да присъстват на военния ритуал ветерани, съмишленици и приятели могат да ползват осигурения за придвижване до Пункт за базиране Варна катер, който ще тръгне в 10.30 ч. на 18 август 2018 г. от Морска гара Варна.

 

 

Коментари

Новини Варна