IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
11:01 | 10 октомври 2018
Обновен: 01:48 | 24 април 2024

В Библиотеката във Варна дават безплатни дигитални консултации за бизнеса

Подобни безплатни обучения ще има в над 37 градове в страната

По материала работи: Слав Велев
В Библиотеката във Варна дават безплатни дигитални консултации за бизнеса

 

Безплатни дигитални консултации за малкия и среден бизнес ще има във Варна на 17 октомври от 18 ч. до 19,30 ч. в Регионална библиотека „Пенчо Славейков“, съобщиха от голяма интернет и софтуерна компания.  Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя. Те ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

 

От компанията обясняват и защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси. 70% от хората в България използват интернет за лични цели. 55% от хората в България използват смартфон. 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн. 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка.

 

Подобни безплатни обучения ще има в над 37 градове в страната, като идеята е да бъдат обучени 15 000 души от малки и средни предприятия до края  на годината.

 

Черно море

 

 

 

Коментари

Новини Варна