IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Общество
10:00 | 9 февруари 2019
Обновен: 19:31 | 7 март 2024

Катастрофа блокира движението по Аспаруховия мост за кратко

Кола се заби в мантинелата заради несъобразена скорост

По материала работи: Слав Велев
Катастрофа блокира движението по Аспаруховия мост за кратко

Възстановено е движението по Аспаруховия мост във Варна след пътнотранспортно произшествие. Това съобщиха за Радио "Фокус“ – Варна от "Пътна полиция“ в града. По данни на дежурния диспечер, преминаването на автомобили в платното посока Бургас е нормално. Пострадал е един лек автомобил, който поради несъобразена скорост се е завъртял на Аспаруховия мост и се е ударил в крайпътната мантинела на съоръжението.

 

Частично е охлузена мантинелата, пострадал е и авариралия автомобил. Няма данни за пострадали граждани, увериха от полицията. Сигнал за инцидента е получен около 7.30 часа днес. Според информация на полицията, леко задръстването се е получило в платното посока Бургас, но екипи на КАТ регулират движението, за да осигурят спокойното преминаване на водачите.

 

Няма данни за броя на пътниците в пострадалия автомобил, констатирани са материални щети, съобщиха от полицията. Детайлите около катастрофата тепърва ще се изясняват.

Коментари

Новини Варна