Организират конкурс за най-красива градинка в Район „Вл. Варненчик”
Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване
Публикувана: 15 Mar 2019 | 14:29

По повод „Празници на Владиславово 2019” през месец май, отново организират конкурс „Пъстро и създадено с любов”, за най-красивата градинка в Район „Вл.Варненчик”.

 

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората. 


Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/, където потребителите ще могат да дадат своя вот чрез харесвания на снимките. 


Победителите ще бъдат обявени по време на „Празници Владиславово 2019 г.“ Ще има много приятни награди!


Организаторите напомнят, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова призовават снимките да са не повече от три и максимално да разкриват красотата им. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че те освен че са зелени, са пъстри и чисти. 


Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/.

Коментари ( 0 )