IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
14:29 | 15 март 2019
Обновен: 12:50 | 8 април 2024

Организират конкурс за най-красива градинка в Район „Вл. Варненчик”

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване

По материала работи: Пламен Янков
Организират конкурс за най-красива градинка в Район „Вл. Варненчик”

По повод „Празници на Владиславово 2019” през месец май, отново организират конкурс „Пъстро и създадено с любов”, за най-красивата градинка в Район „Вл.Варненчик”.

 

В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората. 


Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/, където потребителите ще могат да дадат своя вот чрез харесвания на снимките. 


Победителите ще бъдат обявени по време на „Празници Владиславово 2019 г.“ Ще има много приятни награди!


Организаторите напомнят, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова призовават снимките да са не повече от три и максимално да разкриват красотата им. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че те освен че са зелени, са пъстри и чисти. 


Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/.

Коментари

Новини Варна