IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новина на деня
08:19 | 27 юни 2019
Обновен: 11:56 | 16 март 2024

ОбС – Варна, се събира днес за 41-вата си сесия

Заседанието на местния парламент може да проследите от 9 ч. само в ефира на тв „Черно море“ и онлайн на www.chernomore.bg

По материала работи: Слав Велев
ОбС – Варна, се събира днес за 41-вата си сесия

Четиридесет и първото заседание на Общински съвет – Варна започва в 9:00 часа в зала „Пленарна”. В предварителния дневен ред са включени 14 точки. Една от тях е разглеждане на годишните финансови отчети на общинските дружества.

 

Местният парламент ще гласува и общинска субсидия за две лечебни заведения във Варна. Предвижда се от местната хазна да бъдат отпуснати средства за нуждите на МБАЛ „Св. Анна“ и ДКЦ „Св. Иван Рилски“.

 

Съветниците ще трябва също да решат дали да подкрепят финансово ремонтните дейности на два храма. Единият е параклисът в централните гробища, а другият – арменската църква.

 

На гласуване ще бъде подложено и предложението за отпускане на средства за футболен клуб „Спартак“.

 

Сред темите, които ще обсъждат съветниците, е обявяването на 15 август – празник на Варна и Успение на Пресвета Богородица, за почивен ден за варненци.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна