IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
12:44 | 23 юли 2019
Обновен: 09:55 | 12 април 2024

Записването в школите на ОДК във Варна е до края на август

Обучението е изцяло безплатно и всяко дете има право да посещава до две инициативи

По материала работи: Слав Велев
Записването в школите на ОДК  във Варна е до края на август

 

Записването в школите на Общинския детски комплекс във Варна е до 31-ви август. Въведен е електронен прием на заявленията на страницата  odk.is-vn.bg.

 

Общинският детски комплекс е най-големият в страната и предлага обучение през свободното време в над 30 школи, състави и формации в направленията "Наука", "Изкуство", "Спорт". Обучението е изцяло безплатно и всяко дете има право да посещава до две инициативи.

 

В сайта  на ОДК родителите могат да се запознаят с дейността на школите, възрастта и условията за прием. От новата учебна година, която по традиция започва на 1-ви октомври, в ОДК ще заработи и нова театрална школа „Пиеси под наем”. Неин ръководител ще бъде Тихомир Трифонов, който досега работи с Маргарита Шишкова в кукления театър „Палечко”.  За школите, за които бройката на желаещите надхвърля капацитета, ще се проведат допълнителни прослушвания и кастинги.

Коментари

Новини Варна